La liv

Jag har mest varit arg på bloggen på senaste tiden, eftersom jag inte kunnat ladda upp några bilder men nu lägger jag ner. Så ja, jag har ju mest bara missat att delge massa, massa saker nu ett tag. Och tack vare minnet så är det lite för sent nu...

En snabb recap skulle kunna lyda som följer; den senaste månaden har christina bott hos mig, vi har klyvit ved och drömt om framtiden, jag har genomlidit ett antal anställningsintervjuer och lyckats hitta en juvel, jobb är jobb och det har det inte varit ont om på sistone, jag har börjat gyma... ehee, jag har köpt ett Lasse Åberg-pussel med en herrans massa vit bakgrund och jag har druckit säkert 538 liter lättdryck.

Nu har dock Christina farit, och jag kan inte avgöra om det innebär att livet lugnat ner sig eller tvärtom. Det känns lite som både och. Förmodligen innebär det att jag kommer börja stanna kvar längre på jobbet igen, vilket är både bra och dåligt. Förmodligen innebär det, också, att jag kommer ta mig tid till att vara tyst och låta mig själv vara emellanåt, vilket är toppen. Men, sen kommer jag förmodligen också bli rackarns lat, vilket är kasst. Hon är som ett litet snöre som håller mig på någorlunda plats, den där bruden.

Även om jag får lite abstinensbesvär så här en dag efter hon lämnat mitt bo, så har jag redan hunnit märka att jag är fruktansvärt van att bo ensam, i en stad där jag inte känner någon. Tidigare idag knackade det på dörren.. och sen satt hjärtat uppe i halsgropen. Jag blev verkligen skraj, och det kan inte vara sunt.

Nu ska jag fortsätta leva i ensamhet för några timmar, lägga lite pussel och städa lite efter mitt och Christinas härjande. Det är mest köksgolvet som tagit stryk. Inte fresh. Om jag får tag i en kamera någon gång ska jag passa på att visa er hur jag bor!

ps. önskar ni mer specifika uppdateringar så let me know, jag gör allt för er.

Kommentarer
Postat av: Annapannaboo

Tell us all about the juvel-jobb. Skulle inte du jobba som butikschef på bikbok?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback