Det finns olika sorters ansvar

Man ska aldrig säga att man ska ta tag i saker, för då blir det aldrig av. Se bara på mitt löfte om att börja blogga igen. Det har bara inte gått vägen.

Jag är helslut på när jag kommer hem från jobbet. Orkar knappt äta eller duscha. Att föra en gaffel från tallriken till munnen kräver större armrörelse än vad min kropp kan erbjuda.

De senaste dagarna har jag upptäckt att jag nog är ute på hal is vad det gäller jobbet. Varje dag har jag stannat kvar längre än den schemalagda tiden, bara för att fixa allt som måste fixas. Ändå blir det aldrig klart! Och av den enkla anledningen börjar jag lite tidigare dagen efter. Inte ens huvudet får vila efter jag gått hem, för d´är jobbar jag till och med i sömnen. Jag tror jag har anlag för att bli arbetsnarkoman. Jag knarkar ju inget annat, så då kan jag väl lika gärna knarka jobb.

Jag orkar då rakt av inte skriva ett vettigt inlägg.


Det här med ansvar tar vi en annan dag. Det blev så mycket.

Jag är grejen

Mitt nya fokus-område.

Jag. Me. Moi. J-Lö. Löbba.

Idag kom jag fram till att jag måste ta tag i saker... Det är väl mest så man reagerar när ens värld blir uppochnervänd? Först blir man förstörd, försöker vända världen rätt igen, inser att det inte alltid fungerar så, försöker förändra sig själv. Helt naturligt. Och lite dumt.

Hur som haver; jag gjorde en "what to do" a'la jobbstyle. Ungefär.
 - återuppta bloggandet
 - börja vara jävligt snygg, jämt
 - börja bjuda på mig själv
 - vara mer socialt aktiv
 - börja träna (obligatorisk punkt på alla livsförändrarlistor)
 - kanske ta upp dansen?

En äkta jobbstyle-what to do ser mer ut såhär;
 - städa
 - fylla på
 - gå med soporna
 - packa upp
 - tömma undanhäng

Är man obotligt analytisk, såsom jag, är det inte alltför svårt att se det djupa i denna lista. Sådana enkla ord och sysselsättningar, som kan betyda så mycket mer. Ack, sådan skönhet.

Ifall någon önskar att en närmre analys av den senare listan ska utföras, så var god kommentera. Jag lovar att jag gör det.

In case my inspriation skulle droppa till nästa session gör jag upp en plan redan nu;
om någon själ ösnkar en analys, gör jag analysen. I annat ska jag börja peta i irritationsområden, och vara lite arg.




värsta grymma tjejen.