Dåliga egenskaper låtsas vi inte om när det är jag som bakar

Idag hoppade husmodern i mig fram varav jag bakade blåbärspaj. Egentligen är det inte blåbärspajdags förrän på fettisdag. Upp till kamp mot äckliga semlor! Men, ja, jag tjuvstartade. Liksom årets kock-kockarna behöver jag också en provomgång eller två på paradrätten. 

Jag fick en femma i smak och ett minus i utförande. Konsistensen var inte värd att betygsättas, sas det. Jag argumenterade att allt är godkänt om det ligger en tanke bakom. Det är meningen att det ska vara krispigt och såsigt, på en och samma gång. Jag ides inte kommentera att halva smeten fortfarande var smet. Men, god smet! Och smaken är ju det som räknas. Speciellt om den fick toppbetyg. 


Kommentarer
Postat av: Hihi

Du är så go. Bäst!

2008-02-01 @ 01:58:13
Postat av: Ivarsson

Blåbärspaj sounds great, dock tror jag att jag håller mig lite konservativ och äter semla på fettisdagen iallafall. Hur är det med dig annars?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback