krakel spektakel

Det är uppochnervända världen just nu. Det gillar jag. Bevis på detta kan, bland annat, vara att jag åt lax på skolan idag. Ruskigt olikt mig. Jag vägrade lämna också. Kanhända är det ett desperat försök att bli lite mera intelligent, en uns klokare. Eller så har jag bara blivit dum och obrydd. Kanske orkar jag inte längre slåss för en fiskfri diet? Bryderierna i ämnet är många.

Utöver den abrupta attitydsförändringen gentemot obehaglig mat, så har jag även börjat cykla igen. Det kanske inte är så uppochnervänt, men det gör ganska ont. Jag hade precis börjat gilla promenerandet. Sicken tur att man kan variera. Cykel går snabbt, men ibland blåser det och blir kallt; att gå tar längre tid, men känns ganska friskt och det är varmare.

Att jag sitter och hittar på underliga teorier är inget nytt, men det faller ändå in i uppochnervänt-diskussionen då den senaste teorin handlar om hur världen skulle kunna se ut om blodomloppet och andningen var omställda. Kort sammanfattat skulle världen vara röd och vi skulle pysa tills vi fick plåster. Skulle ni inte vilja leva i mitt huvud, så säg. Jag blir lite less emellanåt, så lite ombyte skulle uppskattas.

Det som är mest uppochnervänt och livsomvälvande är att jag igår sökte till universitetet. Jag hänger inte riktigt med i svängarna, men nu är det gjort och möjligheten att tacka nej känns gudomlig.

När jag liks är igång skulle jag kunna framställa minst 314 dussin olika uppochnervända saker och miljonersbiljoners funderingar, men vad skulle det tjäna till egentligen? Det blir nog bara ännu mera rörigt. Jag tror jag hackar sönder högen med tankar och delger mina frågeställningar styckvis. Jag tror också att jag gillar ordet 'delge'. Jag använder mig av det tämligen ofta.

Förutom funderingar ska jag nog framöver också skriva lite om lycka, mp3-spelare, brevskrivande och jag vet inte, synonymer kanske. Detta är, i och för sig, även det funderingar. Det var inte vad jag hade tänkt mig. Hm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback